Κεντρική σελίδα Το σχολείο μας Η πένα μας Εργασίες Π.Ε.-Α.Υ Ο τόπος μας


 

"Η ΠΕΝΑ ΜΑΣ"

  Το σχολείο μας  συνεχίζει την έκδοσή του περιοδικού που εκδίδεται από τη σχολική χρονιά 2003-04και φέτος,  αφού η ανταπόκριση που βρήκε στους μικρούς μαθητές αλλά και στην τοπική κοινωνία είναι πολύ μεγάλη.

Με την προσπάθειά μας αυτή θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ασχοληθούν με διάφορα θέματα, όπως τοπική ιστορία, περιβάλλον, υγεία, επίκαιρα θέματα και ότι μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Επίσης θέλουμε να προβάλουμε το έργο του σχολείου, να φέρουμε το σχολείο πιο κοντά στην κοινωνία.

  Το περιοδικό μας διαμορφώνεται στο σχολείο από μαθητές και δασκάλους και μόνον η εκτύπωσή του γίνεται σε τυπογραφείο της πόλης μας. Γίνεται σε μορφή Page Maker στους υπολογιστές του σχολείου μας. Για να είναι όμως ευκολότερη η ανάγνωσή του στο διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε μορφή Word, έγινε επιλογή κειμένων, ενώ έχουν αφαιρεθεί αρκετές από τις εικόνες του.

  Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γιατί η προσπάθειά μας αυτή επιβραβεύτηκε με Έπαινο από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση τη  σχολική χρονιά 2005-06. Μας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια τις προσπάθειές μας όχι μόνο σ' αυτόν τον τομέα αλλά και σ' ότι άλλο έχει σχέση με την εκπαίδευση.